Elektriker Söderort – Säkert och tryggt

Hos oss hittar du erfarna elektriker i Söderort. Vi garanterar att de eljobb som vi utför åt dig är 100% säkra och trygga. Med Ampere-experten som din servicepartner slipper du ha koll på alla lagar och regler eftersom våra elektriker är uppdaterade kring de föreskrifter som finns och alltid följer gällande bestämmelser. Vi har många av våra certifierade elektriker i söderort vilket innebär att vi kan erbjuda akut hjälp med el dygnet runt. 

Välkommen att kontakta oss för effektiva lösningar och installationer, reparationer samt elsäkerhet. Hör av dig till oss idag för att få offert eller rådgivning kring elektricitet. 

Eljour: 08-520 20 420

Uppdatera dina elinstallationer

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att modernisera sina hem och uppdatera deras nuvarande elinstallationer. Många äldre fastigheter har äldre elsystem som inte fungerar så bra med vårt moderna sätt att använda el. Det kan också vara skönt att se över elen i sitt hem eller på kontoret så att allt är säkert och ordentligt installerat.

Hos oss får du tillgång till certifierade elektriker som arbetar med de senaste verktygen och metoderna för att hjälpa dig ordna nya kontaktuttag, flytta befintliga, kontrollera elsäkerheten och installera bättre ljuskällor på ett tryggt och säkert sätt. Vi satsar stort på kvalitet och kommunikation för att göra våra kunder nöjda och trygga!

Elektriker med stort kunnande och kompetens

Ampere-experten erbjuder kvalificerade och certifierade elektriker som kan bistå er i både stora projekt och mindre installationer. De har en god förståelse för säkerhetskrav och är utbildade med lång erfarenhet inom branschen. Vi kan tillhandahålla skräddarsydda lösningar baserade på kundens specifika behov och garanterar högsta kvalitet på resultatet. 

Våra elektriker har genomgått formell utbildning, har mångårig erfarenhet och har bred kunskap om olika elektriska system. Säkerheten kommer alltid först och våra kollegor är pålitliga och ansvarsfulla i sitt arbete.

Kontakta oss för att anlita en kunnig elektriker i söderort!

Elektriker Söderort – professionell elinstallation

Vi är en professionell elinstallationsfirma med bred erfarenhet och kunskap inom elbranschen. Hos oss är du garanterad: 

Kvalitet

De elinstallationer som våra elektriker utför är både säkra och estetiskt tilltalande. Vi försöker hålla en hög kvalitet i alla led, såväl i bemötande som i utförande. 

Säkerhet

Elektrikerna som arbetar hos oss kan säkerställa en säker arbetsmiljö genom att följa alla relevanta säkerhetsbestämmelser och standarder.

Kompetens

Våra elektriker har formell utbildning och mångårig erfarenhet av elektrisk installation, reparation och underhåll. Detta garanterar att de har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att lösa eventuella problem snabbt och effektivt.

Pålitlighet

En professionell elinstallatör är ansvarsfull och pålitlig i sitt arbete. Våra elektriker lämnar inget åt slumpen. 

Skräddarsydda lösningar

De elektriker som arbetar hos oss är självgående och kan tillhandahålla skräddarsydda lösningar baserat på kundens specifika behov.

Rådgivning

En professionell elinstallatör kan erbjuda rådgivning för att hjälpa kunden att fatta informerade beslut.

Glöm inte ditt ROT-avdrag – spar pengar!

Privatpersoner som äger sin bostad har möjlighet att ansöka om ROT-avdraget vilket ger en rabatt på upp till 30% av arbetskostnaden för elarbeten i ditt hem. Men det finns vissa villkor som måste uppfyllas: du måste vara minst 18 år gammal, betala skatt i Sverige och ha en maxgräns på 50 000 kronor per person och år. Skatteverket godkänner inte arbete från nära relationer till den som beställer tjänsten. 

Anlita på våra professionella elektriker för att hjälpa dig att optimera dina skatteavdrag, fatta informerade beslut gällande elinstallationer samt minimera dina kostnader. Kontakta oss idag!

Installera en laddstation

Fler och fler skaffar elbilar och installerar de laddstolpar som behövs för att kunna ladda sin elbil på ett effektivt och säkert sätt. Även företag och BRF:er har börjat installera laddstationer i sina garage för att underlätta laddning för de som bor, arbetar eller besöker fastigheten. Att installera en laddstolpe kräver dock särskild kunskap och är inget man som lekman bör göra. Vi hanterar hela processen från planering av stolpen till den slutgiltiga kontrollen av arbetet så att arbetet blir ordentligt utfört.

Kontakta oss via vårt formulär för offert eller mer information ifall du vill installera en effektiv och säker laddstation!

Certifierade elektriker i Söderort

Vår kostnadseffektiva tjänst ger dig tillgång till de bästa certifierade elektrikerna i stan. Om du vill ha en trygg, pålitlig och kunnig elektriker för din installation eller reparation kan du anlita våra certifierade elektriker. De har alla nödvändiga utbildningar samt mångårig erfarenhet av elektrisk installation, reparation och underhåll. 

Våra elektriker har god förståelse för säkerhet samt bred kunskap om olika system och enheter som gör att de snabbt kan diagnostisera och lösa problem. Vi hjälper dig att uppfylla alla relevanta säkerhetsbestämmelser och standarder för att garantera din säkerhet nu och i framtiden.

Kontakta oss idag om du vill anlita trygga och professionella elektriker!

Elektriker Enskede

Ampere-Experten Stockholm AB

info@ampere-experten.se

08-520 20 4200734-237 132

Kontakta oss för offert