Behöver ni en elektriker på Södermalm?

Vi har varit verksamma på Södermalm under många år och har massor med nöjda kunder I hela området, både privatpersoner och företag.

Vi sätter säkerheten främst

Ampere-experten är en elinstallationsfirma som sätter säkerheten främst och fokuserar på nöjda kunder och man kan se rekommendationer från våra utförda jobb på RECO.se

När man anlitar en elinstallationsfirma så är det viktigt att kolla så företaget har den behörighet som behövs och det gör du enklast på elsäkerhetsverkets hemsida. Där du I vårt fall bara knappar in vårt organisationsnummer 556718-4956 och själv ser att vi är registrerade för verksamhet inom ex. – allmänna och offentliga utrymmen, – bostäder, m.m.

Kontakta en elektriker på Södermalm

Om du beställer en elektriker till din bostad/företag på Södermalm från Ampere-experten så kan du känna dig trygg. Den elektriker som kommer till dig är både utbildad inom yrket och har lång erfarenhet, vi följer dessutom alla avtal och rekommendationer för våra elektriker så att de är försäkrade och har avtalsenliga löner och pensioner.

I händelse av att olyckan ändå skulle vara framme så är vi försäkrade hos Trygg-Hansa med vår företagsförsäkring och vår försäkring täcker upp till 10 miljoner I ansvar så även din bostad på Södermalm täcks till ett fullvärde av vår försäkring.

Äger du din bostad? Använd rotavdrag

Om du äger din bostad så har du rätt till ROT-avdrag om 30% av arbetskostnaden, vi har full koll på vilka regler som gäller och kan även hjälpa till med nätverksinstallationer där du har rätt till RUT-avdrag som är på hela 50% av arbetskostnaden.

Ampere-experten har stor erfarenhet av allt från små jobb som lösa belysningsproblem till större jobb som att dra om elen I hela bostaden och byta ut kablage och centraler från gammal 40-50-tals standard till modern standard med automatsäkringar och jordfelsbrytare.

Har ni en äldre central med skruvsäkringar och saknar jordfelsbrytare så rekommenderar vi absolut att man ser över detta och åtminstone för säkerhetens skull installerar jordfelsbrytare.

Elbesiktning

Vi kan även erbjuda fullständiga elbesiktningar där våra elektriker mäter elen I er bostad och upptäcker ev. brister och fel (tänk på att ni som ägare är ansvariga för er elanläggning). En fullständig besiktning inkl protokoll och åtgärdsplan kostar från 1.995 kr efter ROT (kontakta oss för en offert).

Beställa laddbox på Södermalm

Något som blivit populärt här senaste året även på södermalm är att beställa laddbox installation för elbil eller laddhybrider. Även här har vi redan hunnit skaffa oss stor erfarenhet och samarbetar mycket med ett företag som heter EFUEL och som levererar en laddbox som heter Eease vilken är mycket prisvärd (7995 kr via oss) och samtidigt både avancerad och användarvänlig.

Beställer ni en laddbox och installation hos oss brukar det landa på mellan 10.000 kr – 20.000 kr beroende på avstånd, placering, nuvarande kapacitet I elcentral med mera.

Det finns I dagsläget (nov-20) fortfarande pengar kvar att söka hos Naturvårdsverket (klimatklivet) där man får tillbaka 50% av investeringen upp till 20.000 kr. Så passa på att installera en laddbox redan nu om ni har planer på att skaffa elbil I framtiden för stödet kräver inte att man redan har en laddbar bil utan endast att man installerar laddstationen.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter/uppskattningar innan utförande och våra erfarna elektriker kommer ofta med egna förslag och idéer på lösningar på de problem som ni har.

Här på hemsidan finns våra kontaktuppgifter eller ett kontaktformulär som ni kan fylla I direkt om ni hellre önskar det. Vi finns tillgängliga för er vardagar mellan 07:00 – 18:00 och om vi är upptagna och inte kan svara så skicka gärna ett sms eller mail så ringer eller mailar vi tillbaka så fort vi kan.

Om ni bara vill ställa några frågor så är ni precis lika välkomna att höra av er och INGA frågor är för dumma…

Säkerheten främst så ring hellre 1 gång för mycket och fråga… än 1 gång för lite om ni är minsta osäkra I en elfråga…

Elektriker på Södermalm

Eljour på Södermalm

Vi erbjuder El-jour på Södermalm där vi kan komma inom 8 arbetstimmar på vardagar mellan 7-17, kostnad för el-jour är 50% påslag på vårt ordinarie pris då vi får lämna pågående arbete för att komma till er inom några timmar.

Ampere-Experten Stockholm AB

info@ampere-experten.se

08-520 20 4200734-237 132

Kontakta oss för offert