Elektriker Norrort – för alla dina behov

Hos oss får du hjälp av pålitliga elektriker som kan bistå dig med lösningar till alla dina elproblem. Vi erbjuder både reparationer, installationer och akut eljour. På Ampere-experten har vi lång erfarenhet av olika typer av elinstallationer, dessutom behärskar vi de senaste tekniska lösningarna samt har tillgång till modern utrustning vilket gör jobbet smidigare, säkrare och mer effektivt. 

Våra installationer håller hög kvalitet som ger dig återbetalning i form av lägre energi- och underhållskostnader. Vi arbetar alltid enligt rådande branschstandard och uppfyller de krav och föreskrifter som gäller för elarbeten, oavsett storlek eller komplexiteten i jobbet. 

Kontakta oss (länk) idag för att få en offert eller för rådgivning! Gäller det akuta ärenden kan du ringa på jourtelefon: 08-520 20 420

Trygga och kunniga elektriker

När du anlitar en elektriker från oss så garanterar vi en professionell och pålitlig yrkesperson. 

Utbildning

Våra elektriker har genomgått en formell utbildning och har en god förståelse för elektrisk teknik och säkerhet.

Erfarenhet

De har mångårig erfarenhet av elektrisk installation, reparation och underhåll.

Säkerhet

Hos oss sätter vi säkerheten i första rummet och följer alla relevanta säkerhetsbestämmelser och standarder för att säkerställa en trygg arbetsmiljö och hållbara installationer.

Pålitlighet

Elektrikerna som arbetar hos oss är ansvarsfulla och pålitliga i sitt arbete och levererar alltid högkvalitativt arbete.

Kunskap

De har en bred kunskap om olika elektriska system och enheter. Våra elektriker kan snabbt diagnostisera och lösa elektriska problem.

En trygg, pålitlig och kunnig elektriker kan säkerställa en säker och effektiv elektrisk installation eller reparation.

Installera en laddstolpar i Norrort

Fler och fler skaffar elbilar och installerar de laddstolpar som behövs för att kunna ladda sin elbil på ett effektivt och säkert sätt. Även företag och BRF:er installerar laddstationer i sina garage för att underlätta laddningen för anställda, gäster eller boende.

Att installera en laddstolpe kräver kunskap om elinstallationer och säkerhetsbestämmelser kring den specifika stationen som ska användas. För att göra det på ett säkert sätt är det viktigt att följa alla relevanta standarder noggrant. Vi sköter hela processen och hjälper er planera platsen för laddstolpen, ta bort eventuellt oönskat material, montera stolpen eller stationen ordentligt, ansluta elen till stolpen och testa den. För att garantera din och andras säkerhet gör vi en slutgiltig kontroll på det utförda arbetet.

Hör av dig till oss via vårt formulär för offert eller mer information och laddstationer!

Elektriker Norrort – få det som du vill ha

Vill du flytta på ett kontaktuttag, installera en diskmaskin eller ordna med utomhusbelysning på balkongen? Vi lyssnar på dig och arbetar smidigt och tryggt så att du får det som du vill ha det. 

De flesta bostäder och kontor är inte anpassade för den typen av elanvändning vi har idag. Det är vanligt med för få och krångligt placerade kontaktuttag, framförallt i gamla fastigheter. Att installera nya uttag kommer göra det vardagliga livet betydligt enklare då ni slipper grendosor och förlängningssladdar. 

Tycker du att det är svårt att se hemma eller på kontoret? Dålig belysning är ett gissel som kan leda till spänningshuvudvärk. Vi kommer gärna på besök och hjälper er optimera möjligheten till fler och bättre ljuskällor. 

Pålitlig eljour

Ibland får man tyvärr akuta elproblem. Du behöver inte längre fråga dig vem du ska ringa när det händer – Vi erbjuder behöriga elektriker dygnet runt! Alla de elektriker som arbetar hos oss är självgående, rutinerade och välutbildade så att de kan skapa en lösning som är både säker och hållbar.

Vår eljour hjälper dig att snabbt och tryggt lösa dina elektriska problem, oavsett dag eller tid på dygnet. Det innebär att du slipper oroa dig för strömavbrott, kortslutningar eller andra farliga situationer orsakade av dålig elinstallation. Genom att anlita en kvalificerad elektriker i Norrort kan du vara säker på en bestående installation eller lagning. 

Kontakta oss för akut elhjälp!

Elektriker Norrort – för företag och privatpersoner

Vi arbetar för alla olika typer av uppdragsgivare och erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som företag, andra byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

  • Privatpersoner – alla elinstallationer som du behöver för ditt hem eller fritidshus i Norrort. 
  • Företag – vi hjälper er sätta upp laddstationer för elbilar i ert företags garage eller så kan vi ordna med fler kontaktuttag för att skapa bättre arbetsplatser på kontoret. 
  • Byggentreprenörer – behöver ni kunniga elektriker till ny- eller ombyggnation? Vi hjälper er mer duktiga hantverkare!
  • Fastighetsägare och BRF – låt oss se över elen i hela fastigheten så att du som fastighetsägare får en bättre förståelse för elen och kan planera lämpligt underhåll eller förbättringar.

 

Nyttja ROT-avdraget

Vet du att du som privatperson har möjlighet att dra nytta av ett ROT-avdrag som ger dig 30 % nedsättning på arbetskostnaden? Med oss har du alltid möjligheten att ansöka om ett ROT-avdrag på elarbeten i ditt hem. 

Om man vill dra nytta av ROT-avdraget måste man betala skatt i Sverige, vara över 18 år samt äga sin bostad. Skatteverket godkänner inte arbete från personer med nära relationer till den som begärt tjänsten. Man kan maximalt få 50 000 kronor per person och år.

Kontakta gärna ossr om du har fler funderingar angående rotavdraget! Vi står alltid redo att svara på dina frågor kring ROT så att du kan minimera den totala kostnaden för din elinstallation.

Elektriker Enskede

Ampere-Experten Stockholm AB

info@ampere-experten.se

08-520 20 4200734-237 132

Kontakta oss för offert