Behöver ni en elektriker i Vällingby?

Vi har arbetat i Västerort och Vällingby i många år och har massor med nöjda kunder I hela området med Hässelby, Bromma och hela vägen ut till Nockeby, både gällande egnahem ägare samt små och stora företag som anlitat oss för diverse eltjänster.

Vi sätter säkerheten främst

Ampere-experten är en elinstallationsfirma som sätter säkerheten främst och fokuserar på nöjda kunder och man kan hitta en del av våra rekommendationer från tidigare kunder på RECO.se

När man anlitar en elinstallationsfirma så är det viktigt att kolla så företaget har den behörighet som behövs och det gör du enklast på elsäkerhetsverkets hemsida. Där du I vårt fall bara skriver vårt organisationsnummer 556718-4956 och då ser att vi är registrerade för verksamhet inom ex. – allmänna och offentliga utrymmen, – bostäder, m.fl.

Kontakta en elektriker I Vällingby

Om du beställer en elektriker till ditt hem eller företag I Vällingby eller någon av de andra områdena i Västerort från Ampere-experten så kan du känna dig trygg. Den elektriker som vi skickar till dig har både gedigen utbildning och lång erfarenhet, vi följer dessutom alla avtal och rekommendationer för våra anställda så att de är försäkrade och har avtalsenliga löner och pensioner.

I händelse av att olyckan ändå skulle vara framme så är vi försäkrade hos Trygg-Hansa med vår företagsförsäkring och vår försäkring täcker upp till 10 miljoner I ansvar så även din bostad eller företag i Vällingby täcks till ett fullvärde av vår försäkring.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter/uppskattningar innan utförande och våra erfarna elektriker kommer ofta med egna förslag och idéer på lösningar på de problem som ni har.

Beställa laddbox i Vällingby och Västerort

Något som blivit populärt här senaste året i Vällingby liksom andra områden är att beställa laddbox-installation för elbil eller laddhybrider. Vi har hunnit skaffa oss mycket erfarenhet även på detta område och samarbetar med ett företag som heter EFUEL och som levererar en laddbox som heter Eease vilken är mycket prisvärd (7995 kr via oss) och samtidigt både avancerad och användarvänlig. Vi kan även installera andra märken och fabrikat på laddboxar utifrån era önskemål, även BRF i Västerort kan höra av sig för offerter.

Beställer ni en laddbox och installation hos oss brukar det landa på mellan 10.000 kr – 20.000 kr beroende på avstånd, placering, nuvarande kapacitet I elcentral med mera.

Det finns I dagsläget (nov-20) fortfarande pengar kvar att söka hos Naturvårdsverket (klimatklivet) där man får 50% av investeringen upp till 20.000 kr tillbaka. Så ta chansen att installera en laddbox redan nu om ni har planer på att skaffa elbil I framtiden för stödet ges till alla som installerar en laddstation oavsett om man äger en elbil i dagsläget eller ej.

Elbesiktning

Vi kan även erbjuda fullständiga elbesiktningar där våra elektriker mäter elen I ert boende och upptäcker ev. brister och fel (tänk på att ni som ägare är ansvariga för er elanläggning). En fullständig besiktning inkl protokoll och åtgärdsplan kostar från 1.995 kr efter ROT (kontakta oss för en offert).

Rotavdrag

Om du äger ditt boende så har du rätt till ROT-avdrag om 30% av arbetskostnaden, vi har 100% koll på vilka regler som gäller och kan även utföra nätverksinstallationer där du har rätt till RUT-avdrag som är på hela 50% av arbetskostnaden.

Ampere-expertens anställda har många års erfarenhet av allt från små jobb som lösa belysningsproblem till större jobb som att dra om elen I hela bostaden och byta ut kablar och centraler från 40-50-tals standard till modern standard med automatsäkringar och jordfelsbrytare.

Har ni en äldre central med skruvsäkringar och saknar jordfelsbrytare så rekommenderar vi absolut att man ser över detta och för säkerhetens skull åtminstone installerar jordfelsbrytare.

Eljour i Vällingby och Västerort

Vi erbjuder El-jour i Vällingby och övriga områden i Västerort , vi kan komma inom 8 arbetstimmar på vardagar mellan 7:00 – 17:00, el-jouren har ett påslag om 50% jämfört med vårt ordinarie pris då vår elektriker måste lämna pågående arbete för att komma till er.

Här på hemsidan finns våra kontaktuppgifter eller ett kontaktformulär som ni kan fylla I direkt om ni hellre önskar det. Vi finns tillgängliga för er vardagar mellan 07:00 – 18:00 och om vi är upptagna och inte kan svara så skicka gärna ett sms eller mail så återkommer vi till er så fort vi kan.

Välkomna att höra av er även om ni bara vill ställa några frågor och INGA frågor är för dumma… Hellre en fråga för mycket än en kortslutning…

Elektriker Enskede

Ampere-Experten Stockholm AB

info@ampere-experten.se

08-520 20 4200734-237 132

Kontakta oss för offert